Διεύθυνση:

Αιγαίου 1 & Λυθρί 20α χάρτης
146 71 Νέα Ερυθραία Αττικής
τηλ.: +30 210 8000607,
Fax : +30 210 8000607
email: iatrodikastiso.peridis@yahoo.gr
blog: blog.iatrodikastis.gr

Αρχική σελίδα > • ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ - ΕΥΘΥΝΗ > Κλητήριο ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ Αρχών > 4. Οι έχοντες & κατέχοντες…-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» = ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» = ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ

§     ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟ ΤΟ «ΦΩΣ» (αρ.φύλλου 14588/9-10-2011 'ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ' σελ. 4) στην υπόθεση που έ­βγαλε στη φόρα ότι ο Αλέξης Τζόρβας χτυπήθηκε, δή­θεν, από αεροβόλο όπλο, στον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναικού, τον Νοέμβριο του 2009. Η απόλυτη δικαίω­ση της εφημερίδας μας, στην τεκμηριωμένη αποκάλυψη για ψευδή «ιατροδικαστική έκθεση» περί του αντιθέτου, όπως αυτή εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα, με τη χρήση... φωτογραφιών!

Εισαγγελέας καταπέλτης!

ΒΑΣΙΚΟ ότι η δίκη έγινε προχθές στο Πλημμε­λειοδικείο Αθήνας, με την όλη διαδικασία να είναι εντυπωσιακά άψογη, σε σύνθεση δικα­στηρίου, όπου προήδρευσε, φυσικά με πλήρη συναί­σθηση του λειτουργήματός της, η κ. Παναγιώτα Διακουμάκου, και με τα μέλη κ. Νίκη Αστέρη και κ. Δημή­τριο Νικητόπουλο.

        Καταπέλτης η εισαγγελέας κ. Αικατερίνη Ψύρη, η ο­ποία πρότεινε, κατά τη μεστή, συμπαγέστατη και με υ­ψηλότατου επιπέδου επιστημονικό «δέσιμο» των απόψεών της, την απόρριψη όσων ισχυρίστηκε ο μηνυτής Ορφέας Περίδης, οπότε και την αθώωση της εφημερί­δας μας. 

 Οι έχοντες & κατέχοντες…

 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ,  «ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΟΝΤΑΣ»  ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ … ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ … «ΕΛΙΤ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!. 

Φυσικά όταν κατέθετα τη μήνυσή μου ήξερα πως η, κατ' επίφαση, δήθεν … «άτεγκτη» Ελληνική Δικαιοσύνη έχει προ πολλού πάψει να δικαιολογεί ακόμη και την … ύπαρξή της. Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ ότι η κατάσταση είχε φθάσει σε τέτοιο σημείο. Πίστευα πως έστω και την τελευταία στιγμή θα υπήρχαν εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι αναγνωρίζοντας το δίκαιό μου θα απέτρεπαν τέτοιου είδους συμπεριφορές δίκην ¨Το ΦΩΣ των σπόρ¨ !!.  

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, μέσω των, τόσων πολλών (!!), επίορκων δικαστικών λειτουργών, όχι μόνο δεν τιμώρησε, τους παραβάτες του νόμου αποδεικνύοντας συνάμα ότι το … παραδικαστικό … «κατάστημα» που καταγγέλλω εδώ και τόσα χρόνια έχει βαθιές ρίζες !!.

 Συγχαρητήρια, αποστολή εξετελέσθη !!.

  Δεν την … βλέπει γιατί δεν θέλει να τη δει και γιατί έχει, κακώς – κάκιστα, την εξουσία να το κάνει, καταχρηστικά !!. Αυτό ονομάζεται περίγελως και όχι δίκαιο.

 Κανείς δεν ντρέπεται πια σε αυτή τη χώρα, δυστυχώς !!.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ !!.

·      Είναι, όμως, σαφές σε όλο τον Ελληνικό λαό ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει καταντήσει ένα … «κέντρο» … «εξυπηρέτησης» των … παρανόμων εχόντων και κατεχόντων πλούτο !!. Ουδείς πλούσιος καταδικάζεται γιατί απλά ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ «ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, χωρίς καν να μπαίνει στον κόπο να κάθεται και στο εδώλιο !!. 

ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΤΑΞΕ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ … ΑΜΟΙΡΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!. 

o       ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ … «ΟΧΥΡΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!.

  - «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» = ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ.

 Επειδή τέτοιες συμπεριφορές εξαγριώνουν τις συνειδήσεις των πολιτών … ως επίσης για το ποινικό αδίκημα της ΄συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου κατά συναυτουργία, εξύβρισής μου & απόπειρας απάτης δικαστηρίου΄ (επ' ακροατήριο) ΔΙΟΤΙ φοβούνται ότι ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ!!!

                                   ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ μετ΄αποδείξεων΄ !!!!!

 

 Η επιβεβαίωση της κρυστάλλινης & επιστημονικά τεκμηριωμένης ¨άποψής μου¨ από δύο (2) Ιατροδικαστές της Υπηρεσίας Πειραιά (4-12-2009 Β.Δημόπουλου & 1-12-2009 Δ.Τσακρή).

 

 

mso1EC8

mso1EC8

 

 

  Ο νοών νοείτο !!!

 

 

 

 

Ø      

  

 

   

 

Ø